Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oogstdankdag 2017 in teken van Malawi

Op zondag 8 oktober wordt Oogstdankdag gevierd. Ook dit jaar zet LTO Glaskracht Nederland, regio Midden Zuid-Holland zich voor de Oogstdankdag in en nodigt leden, oud- en sympathiserende leden uit om deel te nemen aan één van de vieringen. De kerken zullen voor deze gelegenheid mooi versierd zijn met een veelheid aan producten die in de streek geteeld worden. Met veel dank aan de kwekers die dit mogelijk maken.

Tijdens de diensten is er een deurcollecte voor Stichting Live Life Foundation. Mariska de Bruijn uit Nootdorp heeft deze stichting samen met Carla van der Aa opgestart om de gezondheidszorg in Malawi te verbeteren, nadat zij zelf 8 maanden werkzaam waren in Noord Malawi. De stichting werkt samen met de missiepost Capuchin mission, die bestaat uit een achttal paters en nonnen van de kapucijnen-gemeenschap. Zij wonen en werken in datzelfde gebied en dragen er zorg voor dat alle werkzaamheden goed verlopen en er een zelfvoorzienende gemeenschap ontstaat. In de afgelopen jaren hebben de paters en nonnen een kerk, school, bakkerij en kliniek opgebouwd. In Malawi wonen evenveel mensen als in Nederland, maar het land behoort tot de armste landen van de wereld. Live Life Foundation wil de bevolking van Malawi een betere toekomst geven.

Klik hier voor meer informatie over de vieringen.
Publicatiedatum: