Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2-5 november

Nederlandse overheid organiseert handelsmissie India

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 2 t/m 5 november 2017 mee met de (economische) agri-food missie naar India mede in aanwezigheid van de staatssecretaris van landbouw. Deze missie staat in het teken van de World Food India (www.worldfoodindia.in).

Deze missie biedt u de gelegenheid om uw netwerk in India te versterken en te vergroten en geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die de Indiase markt biedt. U kunt uw organisatie, producten en diensten bekendheid geven op de Indiase markt en deelt ervaringen met andere Nederlandse ondernemers. Ook kan de Nederlandse overheid eventuele ondernemingsissues voor u aankaarten bij de Indiase autoriteiten.

Bestemming
De World Food India is een gateway naar de Indiase voedseleconomie en wordt door de Indiase overheid georganiseerd in New Delhi. Gedurende 3 dagen komen investeerders, fabrikanten, producenten, voedselverwerkers, beleidsmakers en organisaties uit het wereldwijde voedselecosysteem samen voor netwerkbijeenkomsten, een foodstreet waar producten kunnen worden uitgetest op geschiktheid voor Indiase markt, seminars en workshops.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Publicatiedatum: