Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
missie naar Canada: 2-6 oktober

Kansen in Canada voor Nederlandse tuinbouw

Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten aanhalen in Canada? Ga dan mee met de economische missie van 2 tot en met 6 oktober 2017 onder leiding van een bewindspersoon, de zakelijk missieleider en VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer, en watergezant Henk Ovink.

Kansen in Canada voor Nederlandse expertise
Het doel van het bezoek is het versterken van de positie van het Nederlandse bedrijfsleven op de Canadese markt, als aanbieder van creatieve en innovatieve oplossingen op het terrein van landbouw, voedsel, infrastructuur en gezondheid. Tijdens deze missie staat onder andere de tuinbouw en de voedselvoorziening centraal.



Programma en aanmelding
De economische missie concentreert zich op Toronto, waar een bedrijvenprogramma wordt aangeboden. De programma's voorzien in matchmaking, gekoppeld aan thematische seminars. Daarnaast zullen netwerkactiviteiten en bedrijfsbezoeken worden georganiseerd. Voor een voorlopig programma van de missie zie kunt u klikken op de volgende link: Economische Missie – Programma voor Nederlandse bedrijven.

U kunt zich hier aanmelden voor de missie.
Publicatiedatum: