Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Zo ziet 7 hectare nieuw glas eruit

Even ten noorden van Berkel en Rodenrijs is Solyco aan het uitbreiden. Hier worden tomaten geteeld onder de nieuwste technieken. De gewasbescherming wordt maximaal biologisch gedaan. In verband met de toegenomen vraag naar hun tomaten wordt het areaal uitgebreid van 10 naar 17 hectare. De bouw zelf schiet aardig op. De constructie staat alweer een tijdje overeind, en het project is helemaal glasdicht.


Aan de kolommen hangen de pijpen voor de buis-rails klaar. De grond wordt nat gehouden om stofvorming zoveel mogelijk tegen te gaan.

Op dit moment wordt er hard gewerkt binnenin de kas aan de diverse installaties. De laatste hand wordt gelegd aan de scherminginstallatie. De voorbereiding voor de electrische installaties zijn in volle gang. De buizen voor de buisrailtrajecten hangen al klaar aan de kolommen. Het is al goed voor te stellen hoe deze kas eruit zal zien over een paar maanden, wanneer de eerste tomaten erin gereden worden.De drone is over het project gevlogen om te laten zien hoe alles er nu voor staat. Dankzij het heldere glas zijn de werkzaamheden binnenin de kas ook te volgen. Over de gehele kas wordt gewerkt aan de diverse installaties. Buiten vinden ook nog werkzaamheden plaats: Het beton voor de buffertank wordt gestort.


De nieuwe fase voor Solyco, met in de achtergrond Zoetermeer en Den Haag


De oude en de nieuwe fase naast elkaar, met in de achtergrond Berkel en Rodenrijs

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. +31(0)10 266 32 70
Fax +31(0)10 266 32 71
info@havecon.com
www.havecon.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven