Zeiler Greenland installeert Oreon grow lights in nieuwe slakas

Oostenrijkse teler Zeiler Greenland is een 4ha-kas aan het bouwen in de buurt van Wenen. Zeiler - oorspronkelijk een van de grootste tomatentelers van Oostenrijk - wordt geadviseerd door het Nederlandse Jansen GIC. Zij hebben ervoor gekozen om de sla kas te verlichten met de LED-oplossing van Lemnis Oreon. Aan het eind van dit jaar zal de kas volledig operationeel zijn. Voor de elektrische installatie en koeling werkt Lemnis Oreon samen met het Belgische Indagro en met Hortipar uit Maasdijk. Lemnis Oreon heeft eerder succesvol met deze partners samengewerkt aan projecten in België en de Verenigde Staten.De Oreon Grow Lights zijn zeer efficiënt en het unieke waterkoelingconcept zorgt ervoor dat de LED's optimaal worden gekoeld. Daarnaast wordt de warmte die van de lampen afkomstig is, verwijderd uit de kas waar het vervolgens weer hergebruikt kan worden. Hierdoor heeft de teler volledige controle over de thermische energie van de lampen, waardoor een optimaal klimaat wordt gecreëerd met een energiebewuste manier van telen. Andere voordelen zijn: lagere lopende kosten, betere gewaskwaliteit en een kortere groeicyclus. Door het compacte ontwerp van het LED-armatuur is er tevens minder schaduw in de kas. De combinatie van bovenstaande is de beste garantie voor probleemloos telen met assimilatiebelichting voor vele jaren.

Met de watergekoelde Oreon Grow Lights ben ik er zeker van dat ik de meest betrouwbare LED grow lights van de markt heb: Spitzen Qualität", zegt Christian Zeiler.

"We zijn erg blij dat een bekende teler als Zeiler heeft gekozen voor onze lampen. Zowel Christian Zeiler als zijn adviseur hebben alle alternatieven overwogen.Het feit dat ze voor onze oplossing hebben gekozen, zegt iets over ons product en onze organisatie en dat maakt ons erg trots", zegt Jan Mol, directeur van Lemnis Oreon.

Voor meer informatie:
Lemnis Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
T: +31 30 760 0660
E: info@lemnis-oreon.com
www.lemnis-oreon.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven