Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 maart, Den Haag

Voorlichtingsbijeenkomst MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland organiseert in samenwerking met InnovationQuarter een voorlichtingsbijeenkomst over de subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland. Bent u MKB ondernemer in Zuid-Holland en actief op het gebied van een van de volgende topsectoren: water (incl. delta en maritiem), agri & food, tuinbouw & uitgangsmaterialen, hightech systemen & materialen (incl. ICT), chemie, bio based, life science & health, energie en logistiek? En wil u met innovatie aan de slag? Dan is deze bijeenkomst mogelijk interessant voor u.

Gedeputeerde Staten hebben aan Provinciale Staten voorgesteld om in 2017 het plafond vast te stellen op € 9.984.000,- voor deze subsidieregeling, waaraan de provincie Zuid-Holland en het ministerie van Economische Zaken ieder de helft bijdragen. PS beslist hierover op 22 februari 2017. Deze Zuid-Hollandse subsidieregeling voorziet in de mogelijkheid voor MKB ondernemers om innovatieadviesprojecten, haalbaarheidsprojecten en R&D-samenwerkingsprojecten uit te voeren. Op dit moment worden voorbereidingen getroffen om de subsidieregeling MKB innovatiestimulering Zuid-Holland (afgekort MIT Zuid-Holland) in 2017 open te stellen. De wijziging van de tekst voor de regeling is in voorbereiding. Wat al definitief is, zijn de openstellingsdata:
  • Voor 'Innovatieadvies' en 'Haalbaarheid' van 11 april t/m 7 september 2017 op basis van first come first serve.
  • Voor 'R&D samenwerking' van 3 juli t/m 7 september 2017 op basis van tendering.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Publicatiedatum: