Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas oogst succes op Horecava

Kassenbouwer Hogervorst Tabben uit De Lier heeft in opdracht van de Horecava, de vakbeurs voor horecaprofessionals, een tijdelijk paviljoen in het Rai-complex gebouwd. Daarnaast presenteert het Hogervorst Tabben team deze week op de Horecava ook hun specialisme op het gebied van horecakassen, die worden toegepast voor bars, restaurants en kantines.



De kassenbouwer bouwt professionele kassen voor de groenten- en sierteelt in Nederland en ver daarbuiten. Sinds enkele jaren ontwikkelen ze eveneens kasconstructies voor horecaondernemers, compleet met klimaat- en scherminstallaties. Zo werd enkele maanden geleden een spraakmakend project opgeleverd in Valkenburg ZH. Horecaondernemer Johan Klerks van Brasserie Buitenhuis in Valkenburg ZH opende in 2016 zijn unieke glazen brasserie aan het Valkenburgse meer, met een wijd uitzicht over het water en een bijzondere ambiance. Volgens de ondernemer hebben ook de relatief lage kosten en de snelle bouwtijd een belangrijke rol gespeeld in de beslissing om dit onalledaagse horecaobject te realiseren.



Voor meer info, neem contact op met Pieter Breugem: pieter@hogervorsttabben.nl of 06 1289 6989. Of surf naar www.hogervorsttabben.nl.
Publicatiedatum: