Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenery-topman Kevin Doran nieuwe COO bij kwekerij Houweling's

Houweling is verheugd te kunnen meedelen Kevin Doran is aangewezen als directeur van de Houweling's. Eind 2014 trad hij in dienst bij Houweling's als COO. Doran heeft bijgedragen in de transitie van het bedrijf naar verticaal geïntegreerde teelt en sturing naar een zakelijke markt.

Casey Houweling, CEO en Corporate Grower van het bedrijf: "Bij de beoordeling hoe het bedrijf zich moet positioneren om succesvol te zijn, was de impact van Kevin. In iets meer dan een jaar bij Houweling werd dit duidelijk. Als ex-directeur van Greenery UK en een aantal andere bedrijfsunits van The Greenery in Europa, was het duidelijk dat hij de juiste persoon was voor deze functie. Daarnaast stelt het mij in staat om mij te richten op die aspecten binnen het bedrijf,die mij het meest aan het hart gaan: het telen en verdere ontwikkeling en het gebruik van innovatieve, duurzame technologieën."

In reactie op zijn benoeming tot directeur verklaarde Doran: "Ik was er vorig jaar toen ik in dienst trad van Houweling's van overtuigd dat we een goede basis hadden om ons doel te realiseren om onze relatie met onze belangrijkste klanten op een hoger niveau te brengen, om totaalleverancier te worden naast het handhaven van onze status als telers van wereldformaat. Ik ben er trots op wat ons team heeft bereikt sinds ik bij hen ben komen werken en dankbaar voor de kans om te leiden, onze management groep te ondersteunen en het bedrijf te positioneren voor blijvend succes."

Voor meer informatie:www.houwelings.com