Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ProefLOKAAL zet aardbeien Bommelerwaard op de kaart

De Bommelerwaardse is zaterdag weer te proeven op Aardbeiendag. Op de Markt in Zaltbommel proeft de bezoeker dit jaar naast de traditionele beschuit met aardbei ook verrassende, nieuwe combinaties. De deelnemers van ProefLOKAAL laten de bezoekers graag kennismaken met onder andere aardbeiensushi.

De Stichting ProefLOKAAL Bommelerwaard maakt zich hard om de aardbeien uit de streek op de menukaart te zetten. Chef-koks uit de regio zorgen voor verrassende nieuwe gerechten van onbekende streekproducten. De Sushi Boer maakt van 'onze' aardbei een zomerse, Oosterse variant: aardbeiensushi! DaSilva Beans & Leafs laat de bezoeker graag proeven van een frisse aardbeien-yoghurt-frappé: een koude shake van yoghurt en melk, geblend met verse aardbeien. De aardbeien worden ter beschikking gesteld door de Veiling Zaltbommel.

Meer informatie:
ProefLOKAAL
Marieke Hüsstege
T: 06-24456402
E: marieke@enomgeving.com


Publicatiedatum: