Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fresh Business Expo 2015 van 1-3 december in Oekraïne

"Ik geloof dat Oekraïne haar slechtste tijd wel heeft gehad"

Tholen - Dit jaar wordt de beurs Fresh Business Expo georganiseerd in Oekraïne en vindt plaats van 1 t/m 3 december. Volgens organisator Kuno Jacobs van Nova Exhibitions is er al interesse in deze beurs getoond. Hij organiseert jaarlijks nog drie andere agro-beurzen. "We zijn net van start gegaan met het promoten van deze beurs. Bedrijven hebben vanaf nu de mogelijkheid om zich in te schrijven op www.freshbusinessexpo.com.

Ook in mindere tijden

Fresh Business Expo in Oekraïne is een beurs gericht op de internationale AGF-sector. "De beurs vindt natuurlijk plaats in een land waar het al langere tijd onrustig is, dus we merken dat bedrijven voorzichtig zijn. Zelf ben ik regelmatig op bezoek in Oekraïne, dus zie de ontwikkelingen. Economisch gezien heeft Oekraïne moeilijke tijden meegemaakt, de land- en tuinbouwsector is overigens wel één van de sectoren die redelijk op peil is gebleven. Ik ben ervan overtuigd dat het ergste voorbij is en dat de economie weer gaat aantrekken, Oekraïne heeft veel potentie, nu zou wel eens het juiste moment kunnen zijn om in te stappen!



Import gedaald
De cijfers liegen er niet om. "De Oekraïense import is sterk gedaald, het laatste jaar zelfs meer dan 40%. Er wonen daar bijna 45 miljoen mensen. Voeding blijft echter een essentieel product en ik geloof dat het land weer gaat groeien. De vraag is alleen wanneer? Het is naar mijn mening goed om ook aanwezig te zijn als het minder gaat met een land. Ik kies bewust ook juist ook nu deze beurs te organiseren in Oekraïne omdat ik erin geloof. Ook in deze tijden moet je blijven zaaien om straks weer als eerste te profiteren van groei!"

Voor meer informatie:
Kuno Jacobs
Nova Exhibitions
Tel: +31 85 401 7397
info@nova-exhibitions.com
www.freshbusinessexpo.com