Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bij Tuinderij van der Kolk in Dalfsen

18 april opening aspergeseizoen in Salland

De aspergebedden zijn volop zichtbaar en de asperges steken hun goudgele koppen al boven de grond uit. Salland mag zich daarom van 18 april t/m 24 juni, met trots 'Salland Aspergeland' noemen. Op zaterdag 18 april gaat het aspergeseizoen in Salland en Vechtdal Overijssel officieel van start met een feestelijke opening bij Tuinderij van der Kolk in Dalfsen.



Op zaterdag 18 april van 15-17 uur wordt het aspergeseizoen in Salland en Vechtdal Overijssel feestelijk geopend door de burgemeester van de gemeente Dalfsen: de heer Han Noten en Gedeputeerde van de provincie Overijssel: de heer Eddy van Hijum. De opening vindt plaats bij Tuinderij van der Kolk, Hout Es 4 in Dalfsen.

Aspergeteler van der Kolk neemt de bezoekers mee naar de wereld van de aspergeteelt en laat hen verrassen door de smaak van dagverse asperges. Aansluitend vindt er een culinaire aspergeproeverij plaats in de kas. Vijftien restaurants laten de bezoekers culinaire aspergegerechtjes proeven. Voor deze proeverij kunnen er strippenkaarten worden gekocht. Een strippenkaart kost €10,00 en hiervoor kunnen vijf gerechtjes geproefd worden. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De strippenkaart kan besteld worden via ernie.vanderkolk@hetnet.nl of via 06-55575769.

www.sallandaspergeland.nl
Publicatiedatum: