Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lemoncherry tweede (BelOrta), DIY-verspakket derde (Bakker Barendrecht)

Pitloze Aurora Papaya uit Israël wint FLIA 2015

De vakbezoekers van de Fruit Logistica hebben gekozen voor de 'Aurora Seedless Papaya' bij de verkiezing van de Fruit Logistica Innovation Award 2015. Dit product is geproduceerd door Aviv Flowers Packing House Ltd uit Israel. De papaya is volledig pitloos. Doelmarkten zijn de EU, Zwitserland en Canada. Het gewicht van de vruchten variëren van 200 gram tot 1 kilo.


De pitloze Papaya van Aviv



Enige exporteur
Aviv is de enige exporteur uit Israël voor deze papaya. Or Amos, marketingmanager van Aviv vertelt dat ze veel positieve reacties hebben ontvangen van bestaande en potentiële klanten, die nu interesse hebben in de papaya Aurora. "Het potentieel is nu zeer aanzienlijk. We kunnen voldoen aan de vraag, maar nog niet meteen. Er zijn nu meer boomgaarden, die meer productie hebben. Het zal een paar maanden duren voordat we aanzienlijke hoeveelheden hebben."


Lemoncherry van BelOrta stond op de tweede plaats

Tweede en derde plaats

Op de tweede plaats van de FLIA stond de Lemoncherry-tomaat van BelOrta. Deze gele, zoete cherrytomaat heeft een opvallende citroenkleur. De derde plaats werd ingenomen door DIY Fresh Packs, ontwikkeld door Bakker Barendrecht in Nederland. Dit verspakket is ontworpen voor consumenten, die verse ingrediënten willen gebruiken voor een volledige maaktijd, soep op bijgerecht.


DIY Fresh van Bakker Barendrecht stond op de derde plaats

Voor meer informatie over de Aurora Papaya:
Amos Or
Aviv
amosor@aviv-flower.co.il
Publicatiedatum: