Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5 oktober:

Kunst in de Kas

Op zondag 5 oktober van 13.00 tot 17.00 uur staat de tuinbouw in het teken van kunst en cultuur. Wethouder Bouke Durk Wilms geeft hiervoor om 13.00 uur het startsein bij Emco Groep aan De Kwakel 6 in Klazienaveen.


Exposities
Die dag staat het tuinbouwgebied bol van de activiteiten en worden de kassen gebruikt voor kunst, zang, dans en muziek. De zestiende editie van Kunst in de Kas wordt gehouden in het tuinbouwcentrum Klazienaveen. In vijf kassen aan De Kwakel kan het publiek verschillende kunstvormen bekijken. De meer dan honderd deelnemende kunstenaars, afkomstig uit diverse disciplines, zijn allemaal ook zelf aanwezig. De kunstenaars presenteren een breed scala aan kunstvormen. Kunstenaar J.B. de Boer geeft een demonstratie Airbrush en laat zien hoe veelzijdig het werken met Airbrush kan zijn.

Entertainment
Uiteraard is ook dit jaar weer een groot aanbod van entertainment met onder andere een optreden van de percussiegroep Klabats, Circustheater Easy, Irish Folk Music met The Beggars Clan, Dixieland muziek, shantykoor, streetdance. Op de muziek van de Cubaanse band Ache Cubano barst samen met twaalf danseressen een Salsa feest los. Maar ook voor de kinderen is het feest. Zij kunnen aan de slag in het plastic kinderbreicafé om van plastic zakken en doppen een uniek breistuk te maken of zich laten versieren met een zelf gekozen glittertattoo.



Voor meer informatie:
Kunst in de Kas
www.tuinbouwemmen.nl
 
Publicatiedatum: