Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitnodiging Freshfel Europa congres

Freshfel verlengt de uitnodiging voor de Vergadering over Freshfel Europa Politiek, te houden op 7 oktober 2014 in het kader van de Freshfel Algemene Jaarvergadering. De vergadering vindt plaats op een sleutelmoment, omdat het nieuwgekozen Europese Parlement start met de nieuwe zittingstermijn van 5 jaar, 2014-2019. Deze vergadering biedt een goede gelegenheid om de sleuteldossiers op de Europese agenda te heroverwegen. Deze dossiers beïnvloeden de dagelijkse werkzaamheden in de sector van de versproducten. Verschillende sprekers van hoge kwaliteit moeten de ideeën stimuleren, wat betreft de geopolitieke en maatschappelijke veranderingen , die de lopende zaken van de sector beïnvloeden. Onder de sprekers is Olivier de Schutter, voormalig rapporteur voedselrechten van de Verenigde Naties en Joeri van den Bergh, auteur van How Cool Brands Stay Hot Branding To Generation Y. 
 
Een discussie in het Europese Parlement onder leiding van Giovanni la Via, moet de deelnemers inzicht geven in de prioriteiten van het parlement voor de aanstaande zittingstijd. La Via, zelf lid van het Europees Parlement, is als zodanig voorzitter van de ENVI-commissie voor Milieu, Volksgezondheid en Voedselveiligheid. De statutair voorgeschreven Algemene Jaarvergadering van Freshfel staat voor dezelfde 7 oktober 's middags op de agenda als onderdeel van de ontmoeting. 
 
De uitnodiging voor alle deelnemers en sponsors is hier te vinden. Verdere informatie is te vinden via de website www.freshfel.org/annual-event.
Publicatiedatum: