Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enza Zaden demokas sluit per 30 september

Per maandag 30 september sluit de Enza Zaden demonstratiekas voor tomaat in De Lier haar deuren. Net als vorige edities ontvingen we ook dit jaar weer vele geïnteresseerden van over de hele wereld. Met name telers, handelaren, marketeers, consultants en product developers brachten een bezoek aan onze kas.



De nadruk dit jaar lag, naast het Enza Zaden smaakassortiment, deels op de nieuwe lijn trostomaten rassen en de veelbelovende hybriden voor de losse oogst. Onder invloed van de moeizame afzet was de centrale vraag voor het overgrote deel van de bezoekers dit jaar: 'Met welk type en ras kan ik mij onderscheiden en de ontwikkelingskansen voor mijn bedrijf vergroten?' De extra aandacht die Enza Zaden dit seizoen besteedde aan 'new product development', sloot hier uitermate goed bij aan. Een selectie nieuwe genetica met eigenschappen die duidelijk afwijken van de huidige geteelde 'bulkrassen' vielen zeer in de smaak bij de bezoekers.

Enza Zaden kijkt met een tevreden gevoel terug op een interessant en vooral leerzaam seizoen. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. Vanaf april 2014 bent u weer van harte welkom in de Enza Zaden demonstratiekas.

Publicatiedatum: