"Oogst een mooie toekomst" op open dagen Seminis"

Van 24 tot 27 september opent Seminis opnieuw de deuren voor professionals uit de groente-industrie tijdens de Seminis Open Dagen in Enkhuizen. Het thema dit jaar is 'Oogst een mooie toekomst'. Met dit thema geeft Seminis vorm aan de wens om alle partners in de keten te ondersteunen bij het behalen van de beste resultaten voor hun bedrijf.De Seminis Open Dagen bieden een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met verschillende groentenrassen in het demoveld en om de toekomst van groenten, de wensen van de consument en alle ontwikkelingen in de markt te bespreken. Natuurlijk zullen de accountmanagers en zaadveredelaars van Seminis aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden en waardevolle adviezen te geven.Demoveld
Seminis, als gerenommeerd veredelingsbedrijf, presenteert in Enkhuizen een indrukwekkend demoveld met open veldgroentes, zoals bloemkool, broccoli, kool, spinazie, prei, uien, wortelen en sla. Bezoekers treffen daar niet alleen producten die hun plek op de markt al veroverd hebben, maar ook nieuwe rassen die goed presenteren in recente proeven.

Brassica Conferentie
Dinsdag 24 september staat helemaal in het teken van brassica. Tijdens de Seminis Brassica Conferentie zullen vele aspecten van brassica worden bekeken, zoals bodemstructuren, markttrends, lektesten en nog veel meer. Professionals uit de groente-industrie kunnen de Seminis Brassica conferentie bij wonen door zich vooraf in te schijven: stuur een e-mail naar Mireille van den Dop. U kunt ook contact opnemen met Mireille voor vragen of opmerkingen: +31 (0) 10 52 92 155.

Op onderstaande dagen zijn de volgende veredelaars aanwezig:De Seminis Open Dagen vinden plaats in Enkhuizen, Nederland van 24 tot 27 september 2013 van 09.00 tot 17.00 uur.

Over Seminis
Seminis is hét merk voor open veldproducten. Met haar rijke geschiedenis vertegenwoordigt Seminis meer dan 600 jaar van groente telen en ontwikkelen. Seminis biedt een zeer compleet productassortiment, met groenten en fruit als bonen, kool, wortelen, prei, bloemkool, venkel, komkommer, aubergine, sla, meloen, ui, erwten, spinazie, pompoen, radijs, maïs, tomaat en watermeloen.
www.seminis.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven