Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mucci Farms koopt kassen collega én grond voor groei

Mucci Farms neemt Hacienda North Farms, een hightech kas van 64 hectare in Coatsworth Ontario, over. Mucci Farms maakt deel uit van het onlangs gepresenteerde bedrijf Cox Farms. Hacienda North Farms is bijna een decennium teeltpartner van Mucci Farms, gespecialiseerd in de teelt van paprika's. Met deze overname breidt Mucci Farms zijn kasareaal uit en zegt het met een groter aanbod beter te kunnen voldoen aan de behoeften van retailpartners.

Mucci Farms heeft Hacienda North Farms in Coatsworth in Ontario overgenomen

"De samenwerking met Hacienda Farms heeft ons inzicht gegeven in het kassencomplex en de producten die daar wordt geteeld," zegt Bert Mucci, CEO van Mucci Farms. "Door ze in onze groep op te nemen kunnen we ons vermogen om aan de behoeften van onze retailpartners te voldoen verder verbeteren."

Links Bert Mucci en rechts Steven Bradley

"Dit is een belangrijk moment voor Cox Farms en Mucci Farms," vertelt Steven Bradley, president van Cox Farms. "Samen willen we onze activiteiten opschalen en de toegang tot onze gewassen verbeteren." Naast de kas is een gebied van 48 hectare ook onderdeel van de overname. Zodoende is er voldoende ruimte om uit te breiden in de toekomst. Mucci Farms blijft zich inzetten om paprika's te telen op de nieuwe teeltbedrijven. Tegelijkertijd blijft het bedrijf flexibel om in te spelen op marktvragen en alert op kansen voor diversificatie.

Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel.: +1 519 326 8881
[email protected]
www.muccifarms.com

Publicatiedatum: