Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Leuke reclame voor de tuinbouw"

Boer Harm rapt in komkommerkas

De kas van komkommertelers Stef Zwinkels en Bart de Groot uit Kwintsheul staat vol met komkommers, maar onlangs waren er ook een 'boerenrapper' en drie halfblote vrouwen, waaronder een OnlyFans-model te vinden. Kwekerij KAS.KO was namelijk het decor voor een videoclip van internetsensatie Boer Harm.

Bij de WOS vertelt Stef hoe het zover kwam. De komkommerteler ontdekte dat Boer Harm een nummer met de naam 'Komkommer' ging maken en bood als locatie voor opnames zijn kas aan de rapper die hij tot dan toe niet kende. Wel had hij al ontdekt dat eerdere video's van de gemaskerde boerenrapper viraal gingen.

De teasers van de videoclip zijn online al te zien. De hele videoclip komt vandaag, 29 april, online. YouTube vraagt voor wie de video's wil zien om een leeftijdsverificatie. Stef is alvast benieuwd naar het eindresultaat. Zelf kreeg de teler veel reacties. "Ik ga het niet vaker doen, maar het was echt heel leuk. Ze zijn ook met een drone door de kwekerij gevlogen. Leuke reclame voor de tuinbouw."

Publicatiedatum: