Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kassenbouwer na investeringen: "Volledig onafhankelijk van externe energiebronnen"

De Voorwinden Groep heeft geïnvesteerd in de eigen organisatie met als doel minder afhankelijk worden van schommelingen op de energiemarkt.

Tijdens de bouw van het eigen pand is het pand al voorzien van 1500 zonnepanelen. Nu volgt ook investering in een warmtepomp. Dat is begin dit jaar gebeurd. Hierdoor kan het pand verwarmd worden met elektriciteit in plaats van gas. Onlangs is daar nu ook een accupakket van Battiq aan toegevoegd, waardoor het bedrijf het hele jaar door volledig kan draaien op eigen opgewekte zonne-energie.

Het accupakket wordt gedurende de dag opgeladen door de 1500 zonnepanelen op het pand, zelfs tijdens de wintermaanden. Hierdoor wordt 's nachts alle benodigde stroom uit de accu gebruikt om het pand te verwarmen en draaiende te houden, waardoor het pand de hele dag op 100% groene stroom draait, opgewekt door de eigen zonnepanelen. Deze laatste toevoeging heeft ervoor gezorgd dat de Voorwinden Groep nu volledig onafhankelijk is van externe energiebronnen.

Voor meer informatie:
Voorwinden Groep
Lorentzstraat 10
2665 JH Bleiswijk
Tel: +31 10-5117834
info@voorwindengroep.nl
www.voorwindengroep.nl

Publicatiedatum: