Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schaduwbanen kasconstructies drastisch verminderd dankzij PAR+-coating

Veldhoven Loonwerk heeft afgelopen week op twee afdelingen bij Plantenkwekerij Gitzels een PAR+-coating aangebracht. De eerste foto's laten goed het effect zien van toepassing van het product van Fotoniq.

In het vak onder de coating zijn de schaduwbanen van de kasconstructie drastisch verminderd vergeleken met het referentievak aan de andere kant van het betonpad.

"Een mooi beeld dat onze PAR+ coating ervoor zorgt dat daglicht diffuus binnenkomt zonder lichtverlies, waardoor opbrengsten, kwaliteit en energie-efficiëntie in glazen kassen worden verhoogd", deelt Fotoniq op LinkedIn. "Bij sommige klanten zien we echter ook dat andere voordelen een sterke invloed kunnen zijn om voor ons te kiezen.

Bijvoorbeeld om de economische levensduur van een wat oudere kas met een aantal jaar te verlengen, of in de woorden van een klant 'met deze coat kan 'ie weer meekomen met de rest van 't areaal'. Óf zoals hier bij Gitzels om het totale oppervlakte van de kas meer te kunnen benutten, wanneer voorheen sommige delen van de kas door de schaduw van de kasconstructie niet werden ingezet."

Boven mét, onder zónder PAR+-coating

Publicatiedatum: