Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhoogd trayveldsysteem nieuw in de VS

Het Nederlandse bedrijf GEGE Machinebouw realiseert samen met Haygrove voor Nourse Farms een nieuw trayveld in de VS. Bijzonder is dat het hier om een verhoogd trayveld gaat. GEGE Machinebouw heeft dit systeem ontwikkeld.

Het systeem moet de arbeidskosten verminderen, de productiecapaciteit verhogen en de arbeidsomstandigheden verbeteren. Door de verhoogde trays kunnen planten efficiƫnter worden verzorgd en geoogst, wat volgens de makers resulteert in gezondere planten en hogere opbrengsten.

Samen met Haygrove, die geavanceerde venttunnels leveren voor optimale ventilatie en klimaatregeling, realiseren de Nederlanders een ideale teeltomgeving. "Onze missie is om de hoogste kwaliteit aardbeiplanten beschikbaar te maken," zegt Bart van Schaijk van GEGE Machinebouw. "Dankzij deze innovatieve systemen kunnen we de efficiƫntie en duurzaamheid van de teeltprocessen aanzienlijk verhogen."

Het trayveld project in Massachusetts is slechts het begin, volgens Bart. "De succesvolle implementatie van GEGE's technologie belooft verdere verbeteringen en uitbreidingen in de Amerikaanse aardbeienteelt. Telers in de hele regio kijken uit naar de voordelen die deze Nederlandse innovatie zal brengen."

Voor meer informatie:
GEGE Machinebouw
Tel: +31 (0)413 365 219
[email protected]
www.gegebv.nl

Publicatiedatum: