Op die vraag Sander Hazewinkel van Lgem, René Draaisma van Unilever en Sara Guaglio van FULFoods in in een artikel in het blad Fluids. Het gesprek vindt plaats in De Kwakel, in de productie- testfaciliteit van Lgem. Bij Lgem zijn ze volgens René van Unilever 'top of the bil'. In De Kwakel testen ze voor bedrijven met een algendroom het productieproces goed door. Sander: "Veel algenprojecten mislukken juist omdat het productieproces onvoldoende is doorgetest. De bepaalt wel of je investering rendabel zal zijn."
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
"Een merk in vers is niet zo handig als je niet van gedoe houdt'
-
Passie uit 't Kassie: nieuw bier met passiefruit
-
Importeur moet ook zelf douaneregels kennen
-
Jongeren kiezen massaal voor ‘On the Go’-maaltijden
-
Peruaanse export diepgevroren aardbeien +38%
-
Maaltijden als legoblokjes: "Met deze componenten kun je honderden combinaties maken"
-
Italiaanse politie onderschept 42.000 kilo tomatenpuree met valse herkomstlabels
-
Roerbak- of wokgroente: wat is het verschil?
-
Brouwerij maakt bier met Westlandse druiven
-
EU-verbod op vleesnamen voor plantaardige producten? "Dat zal ons worst wezen!"