Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Bewerkte agf

Onderzoek van NielsenIQ onder 25.000 consumenten:

Jongeren kiezen massaal voor ‘On the Go’-maaltijden

Peruaanse export diepgevroren aardbeien +38%

Maaltijden als legoblokjes: "Met deze componenten kun je honderden combinaties maken"

Italiaanse politie onderschept 42.000 kilo tomatenpuree met valse herkomstlabels

Bayer gaat op vaste basis tomaten en paprika’s doneren voor soep

Anton van Gelder van Van Gelder bij Keuringsdienst van Waarde:

Roerbak- of wokgroente: wat is het verschil?

Brouwerij maakt bier met Westlandse druiven

Thijs Valckx, Brabants Streekgoed

Van struik tot glas: “Hoe de Brabantse korte keten biologische frambozen redt”

videocam "Met onze planten een zichtbare bijdrage leveren aan de verduurzaming van de samenleving"

EU-verbod op vleesnamen voor plantaardige producten? "Dat zal ons worst wezen!"

Van chauffeur tot steunpilaar: Ruud al meer dan 32 jaar bij Van der Mey

Green Factory breidt uit met Eisberg-fabrieken

videocam Sambal van Limburgse pepers

AGF-ster Kelly Van Dessel, BelOrta:

“Met vakkennis, zelfvertrouwen en duidelijke grenzen sta je als vrouw enorm sterk in deze sector”