Na bier met vanille en paprika uit de Westlandse kassen hebben de broers Marko en André Penning van Bospolder Brouwerij uit Honselersdijk nu druiven uit de kassen van historische druivenkwekerij Sonnehoeck in Kwintsheul gebruikt voor hun nieuwste speciaalbier. En nee, dat smaakt zeker niet naar wijn, deelt het AD.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Brouwerij maakt bier met Westlandse druiven
-
EU-verbod op vleesnamen voor plantaardige producten? "Dat zal ons worst wezen!"
-
Italiaanse kiemgroenteteler breidt uit met saffraan
-
Slechte augurkenoogst zorgt voor kopzorgen bij Kesbeke
-
Groenteresten in huidverzorgingsproducten
-
Gastronology voegt vier nieuwe smaken toe aan 3D-geprint assortiment
-
Onderzoek toont aan dat cannabisbladeren meer zijn dan alleen afval
-
"Egyptische aardbeientelers kiezen steeds vaker voor invriezen als veilige optie"
-
Hoogwaardige eiwitten winnen uit tomatenbladeren
-
Biologisch leer van tomatenafval