Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Start productie van nieuwe volledig elektrische E-500e voor lichte elektrische bedrijfsvoertuigen"

Thermo King heeft de volgende stap aangekondigd in de lancering van hun volledig elektrische E-Series-modellen, ontworpen voor elektrische lichte bedrijfsvoertuigen. Het bedrijf start de productie van de nieuwe E-500e in single- en multi-tempuitvoering, zo meldt het bedrijf.

"Met het E-500e-model leveren we een volledig elektrische oplossing die de grenzen verlegt van wat vandaag mogelijk is, en helpen we onze klanten hetzelfde te doen", zegt Davide Fusciani, productmanager Thermo King. "De E-Series is niet alleen 100% elektrisch, maar ook energiezuinig in hart en nieren, met een ongeëvenaard koelvermogen en ideaal voor gebruik in stedelijke gebieden."

"Voor dit model gingen we terug naar de tekentafel, met het oog op de behoeften van onze klanten en het milieu. Nu de Europese Unie oproept tot het met 90% verminderen van de CO₂-emissies van nieuwe bedrijfsvoertuigen voor 2040, bieden we onze klanten oplossingen die hen helpen bij deze transitie en hun activiteiten toekomstbestendig maken. We starten nu met de productie van single- en multi-temp-units van de E-500e, en meer modellen zullen volgen," zei Davide Fusciani.

Energie-efficiëntie centraal
"De E-500e is ontworpen om het volledige potentieel van elektrisch aangedreven koeling te benutten en tegelijkertijd de laagst mogelijke impact op de batterij en het bereik van het elektrische voertuig te garanderen. Op maat gemaakte invertertechnologie, een gepatenteerd vermogensbeheersysteem en realtime communicatie tussen de unit en het voertuig maximaliseren de koelprestaties, energie-efficiëntie en optimale stroomvoorziening met minimale impact op de autonomie van het voertuig."

100% elektrische operaties
De E-500e wordt rechtstreeks gevoed door de batterij van het voertuig, waardoor het niet nodig is om te investeren in een extra batterijpakket of walaansluitingsmodule. "Chauffeurs kunnen hun koelunit draaiende houden terwijl hun elektrisch voertuig aan het opladen is of gestationeerd is bij een afleverpunt."

Voor meer informatie:
Thermo King
www.europe.thermoking.com

Publicatiedatum: