Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Get Together Brunch op 29 februari, Paulina Kantoor, Maasdijk

activeIT goes Netherlands: innovatieve softwareoplossingen voor de AGF-sector

Als het om verse AGF-producten gaat, is het belangrijkste om processen effectief te plannen en te controleren. Veel bedrijven worstelen echter met handmatige invoer in verwarrende Excel-tabellen, planningsfouten op basis hiervan of onvoldoende benutten van het eigen netwerk. Daarom nodigen de Oostenrijkse softwarefabrikant activeIT en AGF-specialist Gert van Geest (Van Geest Support) u uit voor de "Get Together Brunch - innovatieve softwareoplossingen voor de AGF-sector" op 29 februari.

Aan de hand van casestudies van bekende klanten zoals Pakstation Venlo (Weyers Group), SH Pratt Bananas of Genossenschaft Migros Luzern worden oplossingen op het gebied van "Productiecontrole en -planning: effici├źnt, intu├»tief, snel" en "Import- & rijpingsplanning: foutbronnen voorkomen" gepresenteerd en nader toegelicht. Onderwerpen zoals realtime registratie en in kaart brengen van activiteiten, mobiele oplossingen en big data staan ook op de agenda.

Gastheer Gert van Geest vertelt: "Onze missie is om de processen van bedrijven te optimaliseren en zo tijd, kosten en rompslomp te minimaliseren. Producenten, verpakkingsbedrijven, importeurs, rijpers en allerlei bedrijven in de versbranche zijn daarom van harte uitgenodigd om op 29 februari bij ons op het Paulina Kantoor meer te weten te komen over PECS, FIPS en co. En omdat het onderwerp voeding voor ons allemaal van groot belang is, niet alleen professioneel, nodigen we jullie uit om na afloop samen te brunchen en bij te praten."

Meld je aan voor 23 februari 2024

Wanneer:
Donderdag 29 februari 2024, 12:00 uur tot ca. 13:30 uur.

Waar:
Paulina Kantoor, Honderdland 1042 (1e etage), 2676 LV Maasdijk.

Verdere meer informatie en registratie:
activeIT Software & Consulting GmbH
Gert van Geest, Verkoop Benelux
Telefoon: +31 6100 00170
g.vgeest@active-it.at
www.active-it.at

Fotocredits: Weyers Group, SH Pratt

Publicatiedatum: