Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPM Essen maakt zich op voor laatste dag

Guten Morgen, guten Morgen, guten Morgen, Sonnenschein.

Al dansend is het team van WPS ook dag vier van IPM Essen vast weer positief begonnen met de klanken van het bekende nummer van Nana Mouskiri. Donderdag was het in ieder geval al vroeg gezellig, zag onze redactie tijdens een nieuw rondje techniek in Essen.

De opkomst was, in tegenstelling tot de wat tamme dinsdag, naar tevredenheid, zoals dat gelukkig ook woensdag al het geval was. Effect van de treinstaking zien standhouders wel, maar het mag de pret niet drukken.


Jaap Vreugdenhil, Bram Hanemaaijer en Aad Verduijn hadden lol

Vandaag, vrijdag, zal niet meer de drukste dag worden, maar het is nog wel de kans nog even een glimp op te vangen van bijvoorbeeld de twee nieuwe veegwagens voor op gronddoek in de stand bij Steenks Service of de drone waarmee in Duitsland de eerste loonwerker kassen gaat coaten met coatings van Lumiforte.

Maandag zetten we alle foto's bij elkaar voor een techniekreportage, terwijl onze sierteeltcollega's dan hun driedaagse tocht door de beurshallen in Essen samenvatten met een grote sierteeltreportage.

Voor nu: fijn weekend!

Publicatiedatum: