Waarde-Ring voor Tuinderij de Es

Tijdens de finale van de Dutch Food Week heeft de provincie Noord-Brabant drie Waarde-Ringen uitgereikt aan personen die in positieve zin zijn opgevallen door hun inzet om wederzijdse Waarde-Ring en begrip tussen boer en burger te versterken.

Peter Dictus, Bart Pijnenburg en Peter van Agt kregen een Waarde-Ring uit handen van Marc Oudenhoven, gedeputeerde Agrarische Ontwikkeling. De uitreiking vond plaats tijdens de Brabant van Boer tot Bord tour op zaterdag 14 oktober.

Bart Pijnenburg – Tuinderij de Es
Bart is eigenaar van Tuinderij de Es. Daar kweekt hij sinds 1981 biologische groenten die hij verkoopt in een biologische winkel waar de buurt samenkomt om te winkelen. Daarnaast organiseert hij allerlei activiteiten zoals workshops, aanschuiftafels, festivals en cursussen. Bovendien biedt hij ook dagbesteding aan voor mensen met dementie, aangepast werk voor mensen met een psychiatrische aandoening en/of mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen.

Bron: Landbouw & Voedsel Brabant


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.