Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fontana Gartenbau neemt komkommerkas in gebruik in Manschnow

Fontana Gartenbau neemt op vrijdag 31 maart in Manschnow (Oost-Brandenburg) een kas van 0,75 hectare in gebruik. In de energie-efficiënte kas zullen in de toekomst ongeveer 11.500 komkommerplanten worden geteeld. Volgens de tuinbouwvereniging Berlijn-Brandenburg is ongeveer 1,3 miljoen euro in de bouw geïnvesteerd. De komkommers zullen worden verkocht in twee eigen bloemenwinkels, in de verkoopkas en via regionale handelaren en Berlijnse weekmarkten. Het grootste deel wordt op de markt gebracht door het bedrijf Werder Frucht.

"Regionale levensmiddelen uit Brandenburg zijn ondanks de inflatie en de economische crisis nog steeds in trek," aldus Klaus Henschel, voorzitter van de tuinbouwvereniging. "Met de steun van de politiek moeten verdere innovatieve stappen met de foodretailers worden gezet om tuinbouwproducten uit Brandenburg nog zichtbaarder te maken voor de consument."

Voor meer informatie:
Fontana Gartenbau GmbH
Friedensstrasse 23
15328 Küstriner Vorland OT Manschnow
Telefoon: +49 (33472) 527
info@fontana-gartenbau.de
www.fontana-gartenbau.de

Publicatiedatum: