Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marcel van Verk benoemd tot VP Crop Data Science bij KeyGene

KeyGene heeft Marcel van Verk benoemd tot Vice President of Crop Data Science. Marcel zal KeyGene's Crop Data Science afdeling leiden vanaf 1 april 2023.

Met deze benoeming wil KeyGene haar impact in AI en machine learning voor plantenveredeling verder vergroten en systeembiologie succesvol integreren in het modelleren van complexe eigenschappen als een krachtige aanpak voor het vinden van genen voor nieuwe doorbraken in plantenveredeling wereldwijd.

Roeland van Ham, vanaf 1 april 2023 benoemd tot CEO van KeyGene, zegt: "De afgelopen jaren heeft Marcel al een belangrijke rol gespeeld op onze Data Science afdeling. Hij leidde onder andere met succes de ontwikkeling van KeyGene's krachtige data-integratiesysteem "CropPedia", dat nu veel gebruikt wordt in onze sector. Marcel is een getalenteerd leider, en hij heeft de visie en het inzicht in de behoeften van onze klanten om gewasverbetering te helpen aansturen door data en computertechnologieën."

"Artificial Intelligence en Data Science worden, net als op andere terreinen, in hoog tempo aanjagers van onderzoek in de biowetenschappen", aldus Marcel van Verk. "Bij KeyGene zetten we deze om in groene tools en technologieën waarmee we impactvolle innovaties voor gewasverbetering creëren voor onze partner in de agrofoodsector. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om KeyGene's data science activiteiten te leiden, en ik ben klaar om met het getalenteerde team in onze afdeling te werken aan het benutten van het enorme potentieel van deze zich snel ontwikkelende technologieën."

Voor meer informatie:
KeyGene
info@keygene.com
www.keygene.com

Publicatiedatum: