Huisvesting bij paprikateler uitgebreid

Bij Jansen Paprika in Andijk is een uitbreiding van het werknemershotel gerealiseerd. Eind vorige maand zijn de woonstudio's geplaats. Afgelopen december was de fundatie hiervoor al gestort.

In totaal dertig modules, door Marc Govers van Blueblox dat de woonstudio's levert 'blokjes' genoemd, zijn geplaats op 23 en 24 februari. 

Bijna energieneutraal
Het gebouw voldoet aan de Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG)-norm en is hiervoor onder andere voorzien van een uitgebreide WTW (Warmte Terug Win) installatie die ook de ventilatiebalans verzorgt. De isolatie is aangepast aan het bouwbesluit.

Na het plaatsen van een sandwichpaneel tegen de gevels is de uitstraling van de units identiek aan het eerste werknemershotel dat al bij de telers op locatie stond. 

In totaal zijn er 32 eenpersoonskamers en 16 tweepersoonskamers verdeeld over 16 studio's beschikbaar. Door gemeentelijk beleid kunnen er in dit geval echter maar 60 plaatsen bewoond worden, deelt Marc in zijn bericht op LinkedIn. Ook bij 64 bewoners zouden de gebouwen echter ruim boven de SNF-norm zitten, benadrukt hij daarbij.

Ook een andere grote paprikateler, 4Evergreen, investeerde recent in huisvesting, zowel op locatie in Steenbergen als in Hoek van Holland.

Voor meer informatie:
Marc Govers
Blueblox
marc@blueblox.nl 
www.blueblox.nl

Jansen Paprika
Facebook


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.