Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oogscan toont positief effect van groente- en fruitmixdrankjes aan

Tholen - Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat het eten van groenten en fruit een positief effect hebben op de gezondheid. Dat positieve effect werd ook aangetoond voor de groente- en fruitmixdrankjes van MiFood. Deze drankjes, Joycies genaamd, zijn inmiddels op de markt. Aan kopers biedt MiFood tevens testen aan die het effect van de drankjes op de gezondheid van de gebruiker bewijzen. Naast bloed en ontlastingtesten met een persoonlijk verslag over de gezondheid kunnen klanten ook kiezen voor een retina scan, een scan van de binnenkant van het oog, het netvlies. 


Een operator maakt een scan van het netvlies, foto MiFood

Een retinascan is een laagdrempelige manier om verandering van bloedvaten binnen enkele maanden zichtbaar te maken en minder belastend dan een bloedtest met een prikje in de vinger. Door een scan te maken voordat gestart wordt met dagelijkse consumptie van Joycies en na enkele maanden van dagelijkse consumptie is het effect op de aderen in het netvlies te zien. 

Oprichter van MiFood Raymon Nolet wil klanten zo een spiegel voorhouden: "Zij krijgen een letterlijk inkijkje in hun gezondheid en aan de hand van monitoring en feedback straks wellicht ook gepersonaliseerd advies."

De Limburgse start-up is op zoek naar een investeerder om de stap van start-up naar scale-up te maken. De Joycies zijn een gemakkelijke manier om de dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit aan te vullen. In een Joycie worden de gehele grondstoffen van groente en fruit grondstoffen verwerkt tot een smoothie. Daardoor blijven de bioactieve stoffen en vezels behouden. 

Voor meer informatie
Raymond Nolet
MiFood
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
Tel.: +31 (0)6 538 74 282
[email protected]
www.mifood.nl