Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste draadloze project voor tomatenkweker

In Mexico heeft Sercom een nieuw draadloos project geleverd, in samenwerking met hun lokale dealer Negocios Fluidos. Het project is geleverd aan een tomatenkweker in het noorden van Mexico.

Ignacio Rodríguez Gracia (Spaanse projectmanager) heeft het project begeleid. Sercom heeft het draadloze systeem geleverd in de gemeente Viveros Hidroponía Casas Grandes. Dit ligt in de staat Chihuahua en ligt bijna 1.500 meter boven zeeniveau.

Behalve een SC800 procescomputer zijn er vijf veldstations geleverd. Deze veldstations bevinden zich enkele honderden meters van de SC800. Door middel van een draadloze communicatie in realtime worden zowel alle functionaliteiten binnen de kassen aangestuurd alsmede de irrigatie-units.

Mexicaanse markt
Sercom heeft zich nog niet zo heel lang geleden wat intensiever gefocust op de Mexicaanse markt. In korte tijd hebben ze naar eigen zeggen 'enkele belangrijke projecten' binnen weten te halen. Het kunnen op grote afstanden tweezijdig draadloos te kunnen communiceren, blijkt een gewilde optie te zijn. Sercom zegt de enige leverancier te zijn die dit soort draadloze projecten kan leveren.

 

Voor meer informatie:
Sercom Regeltechniek BV
Heereweg 9
2161 AB Lisse
+31 (0)252 416530
info@sercom.nl 
www.sercom.nl 

Publicatiedatum: