Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers Rainlevelr doen hun werk bij hevige regenval

Anticiperend op hevige regenval maken telers die zijn aangesloten bij Rainlevelr ruimte in hun waterbassins en -silo's. Vanuit de lucht zag Robbert Ballings van het Hoogheemraadschap Delfland dat het goed was. Op LinkedIn schrijft hij donderdag:

''Gister waren wij in de lucht voor een milieuinspectievlucht. Delfland heeft gisterochtend neerslagprotocol A afgekondigd omdat er tussen 18:00 en vanochtend 30 – 40 mm neerslag werd verwacht 🌧️.

Glastuinbouwondernemers die meedoen aan Rainlevelr hebben een SMS gekregen met het verzoek alvast ruimte voor de bui te maken in het gietwaterbassin. Dat was gistermiddag gaaf om te zien vanuit de lucht, wij zagen tuinders in het hele gebied het gietwaterbassin alvast legen om zo de bui s ’nachts (deels) op te kunnen vangen. Mooie techniek! De foto's zijn van SV.CO aan de Kreekrug in de Kralingerpolder.''

Bron foto en tekst: Hoogheemraadschap van Delfland 

Voor meer informatie:
Rainlevelr
www.rainlevelr.com 

Publicatiedatum: