Nieuwe partner voor Signify in de VS

Signify heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Greenhouse System USA, een bedrijf dat kassen produceert en bouwt.

Greenhouse System USA, opgericht in 1984, komt uit Watsonville, Californië. De Amerikanen werken nauw samen met de bekende Nederlandse kassenbouwer Ammerlaan Construction uit Horst voor het bouwen van kassen van glas en kunststofmaterialen. Door Philips tuinbouw LED-verlichting aan te bieden aan hun klanten, zal Greenhouse System USA in staat zijn om nieuwe kassen verder op maat te bouwen.

"Greenhouse System USA is verheugd om samen te werken met Signify om ons portfolio van hoogwaardige energiebesparende producten uit te breiden, waarvan niet alleen onze klanten, maar ook het milieu zullen profiteren", aldus Peter Fryn, president van het bedrijf.

"We zijn verheugd Greenhouse System USA te verwelkomen in ons netwerk van gecertificeerde Philips LED-partners," zegt Henry Olson, U.S. Sales Leader voor het Philips tuinbouw LED-team. "We zijn altijd op zoek naar efficiënte manieren om de verlichtingsbehoeften van telers tijdig te identificeren en te bedienen, en System USA's gevestigde kennis en begrip van kasverlichting zal ons daarbij helpen."

Signify blijft zijn partnernetwerk in de VS en Canada uitbreiden ter ondersteuning van de verkoopinspanningen van Philips LED-verlichting voor de tuinbouw.

Voor meer informatie: 
 
 
 
 
Greenhouse System USA
www.systemusa.com 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven