Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voedselpakketten met een kruidig tintje voor de feestdagen

Renée Peeters, auteur van het boek “Roos & Marijn en het giga grote kruidenavontuur”, heeft een kruidige gift overhandigd voor de feestdagen aan de Voedselbank Venlo namens Vitacress Real.

Aan het einde van het jaar is het bij het Venlose kruidenbedrijf Vitacress Real altijd top druk. En wel omdat er tijdens de feestdagen culinair flink wordt uitgepakt en veel wordt gekookt met verse kruiden. Omdat dit luxe extraatjes zijn die niet voor iedereen betaalbaar zijn, schenkt Vitacress Real jaarlijks pakketjes met verse kruiden en roomboter aan de Voedselbank. "We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van verse kruiden."

"En omdat december een typische cadeaumaand is, schenken we naast de kruidendonatie ook het kinderboek ‘Roos & Marijn en het gigagrote kruidenavontuur’ aan alle gezinnen met kinderen van de Voedselbank Venlo. Het is een spannend en kruidig verhaal met lekkere recepten en leuke doe-opdrachten. Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met een kidspanel van Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking en heeft tot doel om verse kruiden toegankelijker te maken voor kinderen. Zij hebben de toekomst en daarom willen we juist deze generatie de goodies van verse kruiden bij brengen."

Ook de opbrengst van de losse verkoop van het kinderboek is geheel gedoneerd aan de Voedselbank Venlo.

Voor meer informatie:
Renée Peeters
Vitacress Real
Faunalaan 50
5928 RZ Venlo
[email protected] 
www.vitacressreal.com 

Publicatiedatum: