Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klasmann-Deilmann Benelux verwelkomt klanten in nieuwe verpakkingshal

Een groep van ruim 80 klanten kreeg op woensdag 30 november bij Klasmann-Deilmann Benelux in Schiedam als een van de eersten een kijkje in de fabriek en nieuwe verpakkingshals. Daarnaast was er deze middag veel aandacht voor de noodzaak van het genereren van data en het hieruit destilleren van nuttige informatie.


Een deel van de groep startte de tour met een rondleiding in de fabriek

Het meten in substraten met hernieuwbare grondstoffen was een van de centrale thema’s die tijdens de klantendag van Klasmann-Deilmann Benelux centraal stond. Vooral de verwerking van die meetgegevens in het online dashboard Log & Solve liet de aanwezigen aan de hand van praktijkvoorbeelden zien dat data pas waardevol zijn als je er informatie uit kunt aflezen. Het eenvoudig bijhouden en terugkijken van teeltgegevens in dit digitale dashboard maakt het mogelijk teeltvoering te verbeteren.

Kijkje in de keuken van de nieuwe verpakkingshal
De innovatieve inrichting van de nieuwe verpakkingshal, de efficiënte koppeling van de verpakkingslijnen en de omvang van de fabriek in Schiedam gaven meer inzicht in de gedegen en vooruitstrevende aanpak van Klasmann-Deilmann.

Klaas van Egmond van Delphy gaf vervolgens een nadere toelichting op de impact van digitalisering in de sierteelt en deelde wat praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. De toelichting op fysische eigenschappen van nieuwe groeimedia en tips over de wijze waarop telers en kwekers op deze eigenschappen kunnen inspelen, kwam van Hans Verhagen, hoofdonderzoeker van het RHP.

Verbinden met klanten, maar ook verbinden van klanten onderling is voor Klasmann-Deilmann Benelux een van de redenen om deze klanten dag te organiseren. Het afsluitende buffet gaf de aanwezige klanten gelegenheid om ook met elkaar na te praten en zowel zorgen als mogelijkheden in de verschillende sectoren met elkaar te delen.


De andere groep begon in de nieuwe verpakkingshal van Klasmann-Deilmann Benelux in Schiedam

Borgen van kwaliteitsnormen en richtlijnen
Klasmann-Deilmann is een grote internationale substraatleverancier, met talrijke verkoop- en productiebedrijven in Europa, Azië en Amerika en een netwerk van verkoop- en productiepartners op alle continenten. Overal dienen de organische substraten van Klasmann-Deilmann als cruciale basis voor de teelt van fruit, groente, kruiden, sierplanten, bomen en heesters. Veenderijen van Klasmann-Deilmann zijn allemaal RPP gecertificeerd en de substraten worden geproduceerd in overeenstemming met de richtlijnen van de RHP, ’s werelds strengste kwaliteitsnormen voor de substraatindustrie.

Voor meer informatie:
Klasmann-Deilmann 
Nieuwe Waterwegstraat 34
3115 HE Schiedam
+31 10 4272170
[email protected] 
klasmann-deilmann.com

Publicatiedatum: