Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe leden in de Raad van Toezicht RHP

Er zijn dit jaar enkele wijzigingen in de samenstelling van de Raad van Toezicht van RHP. Per 1 januari trad Daphne Bronkhorst toe. Zij nam het stokje over van Henri van Beerendonk, die eind 2023 afscheid nam. In juni werd ook Piet Kuivenhoven lid. Hij vulde hiermee de vacature in, waardoor de Raad van Toezicht nu weer op volle sterkte is.

Samenstelling
De samenstelling van de Raad van Toezicht bestaat nu uit: Bernard Koeckhoven (voorzitter) en de leden Jaco Dijkshoorn (Kekkilä-BVB), Ronald Grootscholten (Florpartners), Daphne Bronkhorst (Klasmann-Deilmann) en Piet Kuivenhoven (kwekerij Kuivenhoven Poeldijk).

Rol Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht is het toezichthoudend orgaan van stichting RHP. De Raad van Toezicht bestaat uit personen die zich vanuit hun functie dan wel persoonlijke affiniteit betrokken voelen bij substraat. Zij vertegenwoordigen substraatproducenten (gecertificeerde bedrijven), gebruikers en de keten. De Raad van Toezicht vergadert elk kwartaal samen met de directie van RHP.

Bron: RHP

Publicatiedatum: