Grote Deense tomatenteler installeert ketel

Parat Halvorsen AS gaat een 10MW 10kV hoogspanningselektrode-ketel voor warm water met een schakelkast en besturingssysteem leveren aan de Deense tomatenkweker Alfred Pedersen & Søn. De teler kondigde in september al aan de winterproductie stop te zetten vanwege de torenhoge energieprijzen. Eind oktober kondigde de teler echter opnieuw aan dat hij de winterproductie op 25% capaciteit ging uitvoeren vanwege de enorme vraag naar zijn tomaten.

De IEH High Voltage Electrode Boiler voor warm water zal worden gebruikt voor de verwarming van hun kassen en netregeling. De 10MW elektroketel heeft een ontwerptemperatuur van 120°C en een ontwerpdruk van 6,5 Barg. De elektrodeketel is ontworpen voor Zero-Load en is reeds geïnstalleerd en medio 2022 opgestart.

De installatie van de Electrode Boiler en de levering van andere componenten worden uitgevoerd door AS:SCAN en Tjæreborg Industri, met Tjæreborg Industri als aannemer.

Voor meer informatie:
Parat
office@parat.no
parat.no


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.