Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Adrie Bragt aan de slag bij Fidus Advies

Per 1 juli 2022 is Adrie Bragt aan de slag gegaan bij het in tuinbouw gespecialiseerde adviesbureau Fidus Advies. Fidus Advies is nauw verbonden met adviesbureau Goesten & Opdam dat evenals Fidus Advies is gevestigd in Zaltbommel. Het bedrijf houdt zich onder meer bezig met advisering op het gebied van investeringen, financieringen en subsidies en projectmanagement en zal zich met de komst van Adrie ook op ruimtelijke ordening en juridische zaken gaan richten.

Adrie zal zich dus vooral gaan bezighouden met de ondersteuning van bedrijven op juridisch vlak. In het verleden heeft hij dit ook geruime tijd gedaan bij verschillende accountantskantoren alvorens bij in 2006 wethouder werd in de gemeente Zaltbommel. Dit ambt heeft hij in totaal 16 jaar vervuld en hij heeft in die tijd een zeer ruime ervaring opgebouwd met het afwikkelen van planologische procedures. Daarnaast is Adrie bekend met zaken op het gebied van vastgoed en algemeen verbintenissenrecht.

Adrie zal zijn werkzaamheden verrichten zowel vanuit zijn woonplaats Bruchem als vanuit de vestiging van Fidus Advies in Zaltbommel.

Fidus Advies is in 2013 opgericht door Peter van der Werf en richt zich volledig op bedrijfskundige en juridische vraagstukken en projecten in de tuinbouwsector in Midden- en Zuid Nederland. Het is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers waartoe ook Erik van de Vin, Esther van den Wijngaart en Peter van Osch behoren.

Voor meer informatie:
Fidus Advies
Stationsweg 28
5301 KH Zaltbommel
0418-579442
www.fidusadvies.nl 

Publicatiedatum: