Kubo Group neemt teeltsystemen- en softwaretak van Codema over

Kubo Group neemt de afdelingen Cultivation Systems en Software & Web Solutions over van het in mei failliet verklaarde Codema Systems. Dat is woensdagmiddag bekend geworden. 

Wouter Kuiper: “Wij zijn erg blij met de overname van deze twee disciplines. Het past helemaal bij de groeistrategie van Kubo. De afdelingen Cultivation Systems en Software & Web Solutions gaan als twee aparte bedrijven verder, elk met een eigen karakter, en heten voortaan HAWE Cultivation Systems en SDF Horti Software.”


De bekendmaking van het nieuws woensdagmiddag

"De komende weken gaan we kijken wat nodig is om deze bedrijven weer gezond te maken om ervoor te zorgen dat klanten er graag willen kopen en dat onze mensen er graag willen werken. We zijn tenslotte een familiebedrijf en dat gaan deze bedrijven ook weer worden”, aldus Wouter, derde generatie binnen het bedrijf dat turnkey-oplossingen biedt en kantoren heeft in binnen- en buitenland.

Begin van dit jaar maakte Kubo al bekend dat Peter Dekker Installaties is overgenomen door de Kubo groep. Als turnkey aanbieder ondersteunt Kubo haar klanten met het Full Service Grow Concepts. Dat betekent dat veel meer diensten worden aangeboden om het runnen van de kas makkelijker te maken en het rendement op de investering te verhogen.  

De vraag wat dit nieuws betekent voor de andere onderdelen van Codema is neergelegd bij de curator.

Voor meer informatie (vanaf maandag 30 mei):
KUBO Group
info@kubo.nl
www.kubogroup.nl

HAWE Cultivation Systems
+31 10 851 6334
+31 10 521 2755
info@hawecultivationsystems.com 

SDF Horti Software               
+31 10 851 6336
info@SDFhortisoftware.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven