Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certhon erkend stagebedrijf voor HBO/WO studenten

Onlangs heeft Certhon in Poeldijk met succes de erkenningsprocedure doorlopen voor ELBHO stagebedrijf voor HBO/WO studenten.

Sinds 2017 werkt Stichting ELBHO aan de kwaliteitsverbetering van stages op HBO/WO niveau.


Erik Barnhoorn en Anouk van der Ende

Erik Barnhoorn, erkenningsadviseur: "Wij toetsen stagebedrijven op een aantal criteria, na erkenning kunnen studenten rekenen op goede begeleiding en faciliteiten en een stagevergoeding. Aan al deze criteria voldeed Certhon ruimschoots en biedt dit bedrijf een mooie kans voor een stage in de innovatieve en hightech glastuinbouwsector."

Vanwege de geringe instroom van personeel is het een goede stap om een stageplaats aan te bieden, waardoor een binding kan ontstaan als nieuwe medewerker.

Anouk van der Ende, HR medewerker bij Certhon neemt met een grote glimlach het certificaat in ontvangst: "Vanzelfsprekend ben ik heel trots dit certificaat in ontvangst te mogen nemen. Wij zetten ons in voor onze mensen en er is geen onderscheid tussen medewerkers en stagiaires en dit erkent dat we dit op de juiste manier aanpakken."

bron: ELBHO

Publicatiedatum: