FruitFul-Berries sluit aan bij het CO₂ Correct initiatief

Zachtfruit specialist FruitFul-Berries heeft de beslissing genomen zich aan te sluiten bij het CO₂ Correct initiatief en dat met hun volledige assortiment. De presentatie van Stephan Schneider tijdens de AGF-Kennissendag heeft de drie heren Robbert Leisink, Maxim de Roeck en Kevin Smedts nogmaals doen beseffen hoe belangrijk het is om hun duurzame stappen naar een hoger niveau te brengen. FruitFul-Berries heeft daarom besloten om een samenwerking aan te gaan met CO₂ Correct om zodoende hun volledige aanbod CO₂ correct in de markt aan te kunnen bieden.


Robbert Leisink, Dinis Grussner, Stephan Schneider, Maxim de Roeck en Kevin Smedts

Duurzaamheid anders aanpakken
“Net als andere bedrijven uit de sector was FruitFul-Berries al enige tijd op zoek naar de juiste manier om het thema duurzaamheid op te pakken. De gedachte van CO₂ Correct om nu de volledige impact te corrigeren en vanuit kracht effectieve projecten voor verduurzaming op te pakken spreekt ons enorm aan” aldus Robbert Leisink mede eigenaar van FruitFul-Berries. “De stap om te corrigeren is snel geregeld met CO₂ Correct wat ook bij de mentaliteit van onze onderneming past, doorpakken en verder blijven ontwikkelen. Die duurzame ontwikkeling gaan we on de komende jaren op richten maar ook daar moeten we als bedrijf de juiste keuze maken. Veel bedrijven laten zich leiden door de waan van de dag. Wij gaan met CO₂ Correct op zoek naar duurzame stappen die werkelijk effect hebben op onze voetafdruk. De klant zal de keuze krijgen om het label al dan niet aan te laten brengen op de eindverpakking, het is voor ons voornamelijk belangrijk om onze industrie ervan bewust te maken en aan te tonen dat het ook effectief beter kan. Uiteraard hopen wij dat iedereen resoluut het label zal kiezen om zo het bewustzijn tot bij de eindconsument te brengen. Meerwaarde voor de gehele keten!”

CO₂ Correct in Berlijn
De heren van FruitFul-Berries en CO₂ Correct gaven op de beurs in Berlijn het startschot voor hun samenwerking. Stephan Schneider, oprichter van CO₂ Correct is enthousiast over de plannen van de drie heren. ”Mooi om te zien dat drie enthousiaste ondernemers als Robbert, Maxim en Kevin zich direct kunnen vinden in onze aanpak en er volledig voor willen gaan. Wij als CO₂ Correct willen duurzaamheid toegankelijk maken voor de sector en dat doen we onder andere door hier in Berlijn mensen inzichten te geven in hun impact. Onze aanpak is vandaag een impact maken en met elkaar toewerken naar een duurzame toekomst” aldus Stephan Schneider. De stand van CO₂ Correct is te vinden in Hal 3.2 / A-16.

Voor meer informatie
CO₂ Correct B.V.
Stephan Schneider
stephan@co2correct.com 
www.co2corrrect.com 
+31 (0)6 51 34 86 14

FruitFul-Berries B.V.
Robbert Leisink
Robbert@fruitful-berries.com 
www.fruitful-berries.com 
+31 (0)6 51 34 86 1


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven