Krachtenbundeling toeleveranciers in AGF-koeling

Tive en Hwy Haul hebben een strategische samenwerking aangekondigd. De beide bedrijven willen vertragingen en verliezen bij de verlading van verse AGF beperken. 

Hwy Haul is een digitaal vrachtplatform voor verladers van verse AGF. Het verbindt verladers (telers, distributeurs, groothandelaren en retailers) direct met vrachtrijders waardoor volgens het bedrijf problemen met tussenpersonen worden voorkomen en de koelketen kan worden verbeterd dankzij gedigitaliseerde end-to-end toepassingen. Het doel is om producten vers tot aan de voordeur te leveren, verspilling tijdens transport te voorkomen en duurzame groei te creëren voor alle belanghebbenden. 

De realtime zichtbaarheidsoplossingen van Tive bieden verladers, 3PL en 4PL-providers met realtime, nauwkeurige informatie omtrent de locatie en omstandigheden van hun zendingen. De gegevens van de multi-sensor 5G Solo-trackers van Tive worden naar het Tive-platform gestreamd of kunnen via API of webhooks worden geïntegreerd in zichtbaarheidsplatforms, wat deze samenwerking een voor de hand liggende keuze voor de klanten van beide bedrijven maakt. 

"De nieuwe generatie zichtbaarheidsoplossingen biedt meerdere mogelijkheden om realtime waardevolle informatie te verkrijgen, die logistieke professionals in staat stelt hun zendingen actief te beheren,  schade te beperken en te voorkomen dat ladingen worden afgekeurd," legt Krenar Komoni uit, oprichter en CEO van Tive. "De uiterst nauwkeurige bepaling van locatie en omstandigheden vormt hiervan de basis en samen met het digitale vrachtplatform van Hwy Haul creëren we een nieuwe standaard in de sector waarmee we verspilling van bederfelijke ladingen kunnen voorkomen."

"Bij Hwy Haul geven we de toekomst van de supply chain van verse AGF opnieuw vorm. Onze samenwerking met Tive brengt ons een stap dichter bij het verwezenlijken van onze missie om verspilling gedurende transport uit te bannen," aldus Syed Aman, mede-oprichter en CEO van Hwy Paul. 

Voor meer informatie:
Jim Waters
Tive
jim@tive.com

Mohit Sinha
Hwy Haul
mohit@hwyhaul.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven