Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit is het voltallige team achter de Hollandse papaya

Nederland heeft de afgelopen tijd kennis gemaakt met Hollandse papaya. Een aantal telers uit de regio Venlo teelt de tropische vruchten in de kas.

Teler Roy Steegh vertelde er al veel over toen vorig jaar bleek dat alle testen goed gingen en het areaal kon worden uitgebreid. Met hulp van belichting kunnen de telers continu blijven oogsten.  

Roy doet het echter niet alleen. Isodora Fruits telt namelijk meer enthousiaste telers. Ook Hugo Bakker, Rob Bakker, Erwin, Ad en Ferry Gubbels zorgen dat de papaya's groeien en bloeien. En Roel Surminski zorgt voor de verkoop. 

Ook 's winters tropisch fruit van eigen bodem
Die laatste vertelt dat de teelt zoals met veel teelten 'met de zon meegaat'. Dat betekent dat de producties nu het hoogst zijn. De vraag is gek genoeg echter vaak in de winter sterker. "In de zomer is er gewoon meer fruit op de markt. Wij zetten er juist ook op in dat als hier de zomer afloopt en mensen toch zin hebben in tropisch fruit, er nog steeds papaya's te krijgen zijn."

En dat van eigen bodem. Voor Isodora Fruits is het belangrijk bekender te worden. En daarmee zijn de enthousiaste telers goed op weg. 

Voor meer informatie:
Roel Surminski
Isodora Fruits B.V.
Venrayseweg 192
5928 RH Venlo
+31 (0)77 306 86 24
info@hollandsepapaya.nl
www.hollandsepapaya.nl