Kwekerij Overgaag koopt bedrijf Gebr E. & W. Valstar

Paprikatelers Ewout en Wibo Valstar uit De Lier verkopen hun bedrijf aan collega-paprikateler Kwekerij Overgaag. Dat hebben de telers afgelopen mei besloten. De Lierse telers wilden hun kas aan de Hooflaan graag aan een paprikateler verkopen en dat is (binnen één week!) gelukt.

Binnen één week
Na ruim 60 jaar aan de Hooflaan in De Lier te hebben getuind is het tijd voor andere uitdagingen voor de Lierse broers. 

Makelaar Ruud Kouwenhoven van Kouwenhoven Vastgoed Advies is door de mannen gevraagd het bedrijf te verkopen en hij ging met een mooie brochure o.a. richting de buren voor een gesprek. Binnen een week was de deal gemaakt. Over niet al te lange tijd, aan het eind van dit seizoen, zal op de gevel de naam Kwekerij Overgaag gaan prijken.

Voor Ewout en Wibo breekt dan een nieuw tijdperk aan. Zij hebben zin in andere uitdagingen en meer vrije tijd. Ze zijn ontzettend dankbaar dat het bedrijf voortgezet wordt door de eigenaren van Kwekerij Overgaag. Dit betekent dat het bedrijf aan de Hooflaan in gebruik blijft zoals het nu is. Dat wilden de beide broers diep in hun hart het liefst. Met elkaar zijn ze dan ook heel tevreden over dit proces.

De samenwerking tussen Ruud Kouwenhoven van Kouwenhoven Vastgoed Advies namens Gebr. E. & W.  Valstar en Arthur Vijverberg van Yeald die als makelaar van Kwekerij Overgaag is ingeschakeld was goed en ontspannen. Alle partijen hebben een goed gevoel bij deze stap, zo laten zij weten in een persbericht.

Ewout en Wibo wensen John, Gerrie en Wouter heel veel plezier aan de Hooflaan toe en hopen dat ze ook daar veel kilo’s mooie (rode) paprika’s zullen gaan oogsten. Ze komen vast en zeker nog wel eens een keertje tuinen, beloven zij verder. Want de smaak van een verse paprika zo van de plant geplukt blijft het lekkerste dat er is.

Voor meer informatie:
Gebr. E. & W. Valstar
Facebookpagina
info@groenepaprika.nl 

Kwekerij Overgaag
www.kwekerijovergaag.nl 
bedrijf@kwekerijovergaag.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven