Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruim aanbod Aziatische groenten bij Stoffels Foods

"Shanghai Paksoi en Paksoi wit favoriet bij mijn groothandelsklanten"

Tholen - Afgelopen jaar ging Patrick Stoffels van start met Stoffels Foods. EĆ©n van de producten waar hij zich in heeft gespecialiseerd zijn de Aziatische groenten die worden geteeld door Hollandse telers. "Op dit moment staan de prijzen wat onder druk omdat er een goede beschikbaarheid is."

Toch heeft de markt van de Aziatische groenten volgens Patrick niet erg geleden onder de coronacrisis. "De vraag naar deze groenten bleef erg goed en de prijzen zijn vanaf december tot aan eind april erg goed geweest."

"Ik verkoop de Aziatische groenten met name aan groothandels in Nederland, Duitsland, Scandinaviƫ en het Verenigd Koninkrijk, maar ook de retailers zie je steeds vaker Aziatische groenten in het assortiment opnemen", aldus de eigenaar van Stoffels Foods.


Shanghai paksoi

Het areaal Aziatische groenten is volgens hem het laatste jaar redelijk stabiel gebleven. "Ons aanbod bestaat uit Shanghai paksoi, Paksoi wit, Mini shanghai, (mini-)Kailan, Choi sum, Tong ho, Ong choi, Hing choi, rode Hing choi, Kai choi, San choi en Pochoi, maar de Shanghai Paksoi en Paksoi wit blijven bij de klanten wel verreweg favoriet."

Voor meer informatie:
Patrick Stoffels
Stoffels Foods
Handelsweg 120
2988 DC Ridderkerk
+31 (0)6 30038482
patrick@stoffelsfoods.nl