Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hightech klimaatcellen Delphy bijna klaar

Vorig jaar is bij Delphy aan de Violierenweg 3 te Bleiswijk gestart met de bouw van twee hightech klimaatcellen. Er wordt één grote onderzoeksmodule gebouwd voor het volledig indoor telen van hoog opgaande gewassen zoals tomaat, en één multi-layer module met vier lagen voor de teelt van lagere gewassen, zoals leafy greens of jong plantmateriaal. De cellen worden volgens planning half juni in gebruik genomen.

Met de uitbreiding van de vertical farming onderzoekfaciliteiten speelt Delphy in op de sterke vraag naar teeltkennis uit de groeiende vertical farming markt.

De faciliteiten maken deel uit van het project Fieldlab Vertical Farming Zuid-Holland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie en een bijdrage van de Provincie Zuid Holland en is tevens mogelijk gemaakt door een bijdrage van Infinite Acres, Priva en Signify.

Voor meer informatie:
Delphy 
www.delphy.nl 
info@delphy.nl 

Lisanne Meulendijks
l.meulendijks@delphy.nl

Publicatiedatum: