Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticulture Services bv wordt HS Tuinbouw Service B.V.

Sinds vorige week is het officieel. Het in Naaldwijk gevestigde Horticulture Services bv gaat voortaan door het leven als HS Tuinbouw Service B.V. Reden hiervoor is een succesvolle koerswijziging die het team de laatste jaren op Nederlands grondgebied heeft gerealiseerd onder leiding van directeur John Torenstra jr.


John op de foto met zijn dochter Sterre tijdens de Flower Boost Challenge in maart 2020. Destijds gingen ze langs 8 klanten om hen te steunen in tijden van corona.

Waar de focus van het bedrijf vroeger vooral op het bouwen en beglazen van kassen lag, heeft HS Tuinbouw Service B.V. zich de afgelopen jaren met succes tot een totaalpartner in alles omtrent service in de tuinbouw ontwikkeld. Hoewel bouwen en beglazen nog altijd tot de mogelijkheden behoort heeft het bedrijf het assortiment aan diensten de afgelopen jaren uitgebreid met onderhoud, reparatie en reiniging van kassen, funderingsherstel, werkzaamheden aan de scherminstallatie en het insectengaassysteem en renovatie van kassen en bedrijfsruimtes. Dit alles naast de al jarenlange draaiende calamiteitendienst.

Met deze nieuwe, herkenbare bedrijfsnaam hoopt HS Tuinbouw Service B.V. in de toekomst verder te groeien met behoud van de service die klanten gewend zijn.

Voor meer informatie:
HS Tuinbouw Service B.V.
www.hstuinbouwservice.nl 
info@hstuinbouwservice.nl 
+31(0)174-501368

Publicatiedatum: