Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta introduceert nieuwe vleestomaat Scarlet Red

BelOrta breidt zijn tomatenassortiment verder uit met de introductie van Scarlet Red. Woensdag 10 maart zullen de eerste tomaten worden verkocht.



De tomaat is volgens de coöperatie duidelijk te herkennen aan haar donkerrode vruchtvlees, goede houdbaarheid en aromatische karakter.

Smaak
Het tomatenassortiment van BelOrta telt ruim 50 tomatensoorten en omvat klassieke tomaten, snacktomaten en specialties. “BelOrta is, bij de selectie van rassen voor zowel de reeds bestaande als voor nieuwe segmenten, constant op zoek naar tomatenrassen waarbij de smaakbeleving naar een hoger niveau getild wordt, zonder daarbij te raken aan de kwaliteit en de houdbaarheid van de tomaat. Scarlet Red past perfect binnen die strategie”, vertelt Maarten Verhaegen, divisiehoofd verkoop groenten bij BelOrta. “Verkoopcijfers leren ons dat smaak duidelijk gewaardeerd wordt door de consument en een belangrijke driver is bij hun aankopen.”

Premium
“De Scarlet Red vleestomaat onderscheidt zich door haar heerlijke aroma, mooie vorm en het donkerrode vruchtvlees, zowel van binnen als van buiten”, vult Maarten aan. Ook de teler van Scarlet Red is zeer enthousiast. Hij heeft al jarenlange ervaring met het telen van vleestomaten en kijkt reikhalzend uit naar de eerste verkoop: “Al bij de eerste proeven sprong de mooie donkerrode kleur van het vruchtvlees en de lekkere smaak in het oog.”

De lancering van Scarlet Red kondigt ook de komst aan van het nieuwe Flavour-premiumconcept “Binnen dit nieuwe premiumconcept speelt smaakbeleving een zeer belangrijke rol.”

Voor meer informatie:
BelOrta
Commerciële cel groenten
Tel: +32 (0)15 565 617
verkoop@belorta.be
www.belorta.be  

Publicatiedatum: